УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ | BG Foam

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

BGFOAM.COM е електронен магазин и обслужва поръчки за гр. София с безплатна доставка, до адрес, без включено качване. За страната доставяме с Еконт.

Преди да използвате BGFOAM.COM, моля прочетете внимателно общите условия!
Използвайки уеб сайта BGFOAM.COM се счита, че сте съгласни и приемате условията и ще бъдете обвързан от общите условия като Потребител, независимо от това дали извършвате ползването от свое име или от името на друго физическо или юридическо лице. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля излезте от BGFOAM.COM!
При ползването на BGFOAM.COM, Потребителят се задължава да спазва настоящите общи условия (УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ), както и всички други условия установени от законодателството на РБ и международното законодателство, дори и да не са изрично упоменати в настоящите условия.
НЮСТЕЙБЪЛ ЕООД не носи отговорност, ако Потребителят не е прочел и не се е запознал с настоящите общи условия (УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ).

НЮСТЕЙБЪЛ ЕООД си запазва правото да редактира Общите условия по всяко време, като промените ще бъдат публикувани на този адрес
ОТГОВОРНОСТИ

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчка поради временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос или забавяне на доставката до нас от производителите на съответните стоки, или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или чрез имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули със същото качество и цена. На всеки един етап от оформянето до заплащането Вие имате право да се откажете от направената поръчка. В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл и поръчката няма да бъде изпратена ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.
ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

НЮСТЕЙБЪЛ ЕООД има правото да прави всякакви промени в данните и условията за ползване и предоставяне на стоки и услуги в този уеб сайт без предварително уведомление.
При никакви обстоятелства НЮСТЕЙБЪЛ ЕООД, неговите доставчици или други трети лица, обвързани с обслужването на този уеб сайт и услугите, свързани с него не носят отговорност за каквито и да е било щети или пропуснати ползи, произтичащи от частично, напълно или некоректно функциониране на уеб сайта BGFOAM.COM. Потребителят сам е отговорен за възприятията и интерпретацията на точността, пълнотата и полезността на информацията, съдържаща се в уеб сайта.
За всички неуредени въпроси от настоящите Общи условия между НЮСТЕЙБЪЛ ЕООД и клиента се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България. Можете да се обърнете към Комисия за защита на потребителите при съмнения за нарушаване на Вашите права.

ПРЕПРАТКИ

Уеб сайтът може да съдържа връзки, водещи извън BGFOAM.COM, които отварят уеб сайтове, за чиято публикувана информация НЮСТЕЙБЪЛ ЕООД не носи никаква отговорност, освен ако те не са собственост на НЮСТЕЙБЪЛ ЕООД. Решението да се проследи и използва такъв линк, който да предостави информация от друг уеб сайт извън BGFOAM.COM е изцяло на Ваша отговорност.

АВТОРСКО ПРАВО

Потребителят има право да използва този уеб сайт, информацията и материалите, съдържащи се и показвани в него, само за законни цели и по начин, който не накърнява правата или ограничава използването и достъпа до този уеб сайт на трета страна. Можете да разглеждате, съхранявате, да копирате в електронен вид и да отпечатвате физически копия материалите от този уеб сайт (включително страници, документи, файлове, снимки) единствено за Ваша лична некомерсиална употреба с цел да получите информация относно продуктите и услугите, предлагани от нас, както и да генерирате поръчки за продуктите и услугите ни.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА:

• Посочи актуален и верен адрес на доставка и телефон за контакт
• Заплати цената на поръчаните стоки, и другите съпътстващи разходи – такси за банкови преводи и др.
• Получи поръчаните стоки.
• Опази в тайна потребителското си име и парола, за да се избегнат злоумишлени действия на трети лица.
• Не прави фиктивни поръчки.
• Не подава невярна информация за продуктите.
• Не нарушава чужди имуществени или неимуществени, абсолютни или относителни права и интереси.
• Спазва действащото законодателство на Република България и настоящите Общи условия (УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ) за пазаруване в този електронен магазин.

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

 • дефекти на стоката;
 • констатирани липси;
 • несъответствие с обявения размер;
 • несъответствие с обявената търговска марка.
  Рекламацията се предявява до 14 дни след закупуването на стоката.
  ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

 1. Запазен търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана).
 2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
 3. Запазена оригинална опаковка.
 4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
  Всички цени споменати по-горе са с ДДС.
  ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ

За стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, срокът по гаранцията започва да тече от датата на получаване на стоката и важи само ако стоката е ползвана съгласно инструкциите за употреба.

https://ec.europa.eu

ДУНАПРЕН И МЕМОРИ ПЯНА

ДУНАПРЕН: N20, N23, N25, N3030. N3040, N3535, N3545, HR... [...]

ДУНАПРЕН - ЦЕНОВА ЛИСТА, ЦЕНОВИ ПАРАМЕТРИ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДУНАПРЕН, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ, ПОРЪЧКА НА ДУНАПРЕН, МЕМОРИ ПЯНА, МЛЯН ДУНАПРЕН. [...]

ДУНАПРЕНИ - всички видове дунапрен и HR пяна. [...]

Видове дунапрен - всички видове дунапрен и мемори пяна - дунапрен от KABOX. [...]

КАЛЪФ ЗА ДУНАПРЕН С ЦИП - СЪХРАНЯВА КАЧЕСТВЕНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДУНАПРЕНА [...]

Мленият дунапрен е остатъчен продукт при производството на дунапрен. Мления дунапрен е произведен по съвременни екологични технологии и суровини. [...]